tirsdag 4. desember 2012

Takk for i år, julemarked!


Det var full fres på julemarkedet på byscenen i helga! Masse folk og mange flinke utstillere!



Her er en av dem, med på julemarkedet for første gang: Min kjempehyggelige danske markedsnabo Jette, med sine strikkede og batikkfargede ull-halser, ponchoer og pulsvarmere. 


På min andre side stod i år som i fjor Anita Abtahi med sine gøyale porselensprodukter. 


Smykkene fra mitt bord kastet rosa og gule skygger på baksiden av et av porselensfatene til Anita. Kanskje blir det en idé til en ny fat-kolleksjon fra henne? :)


Slik så altså da mitt bord ut under julemessen. Ble litt kjappe bilder, for jeg måtte skynde meg å krype under og bak bordet igjen og være klar til kundene begynte å komme ;) 

Det ble en kjempefin og travel dag, og jeg håper mange blir glade for å finne plastsmykker under juletreet i år!  Også var det ekstra trivelig å hilse på noen som hadde kjøpt seg ørepynt fra meg i fjor, og ville ha en matchende ring i år! Eller som fortalte at de hadde kjøpt smykker i fjor i gave, men hadde endt opp med å beholde dem selv. Det er stas å få slike historier servert! :)

Nå er det litt godt å være ferdig med julemarked for denne gang, for det blir en travel måned helt fram til lillejulaften med fotoshoot, øving med nye artister, prosjektuke på KVT, ++! Men nå er i hvertfall en boks ferdig ticka... :) 

God adventstid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar! :)