fredag 23. november 2012

Travel smykkeproduksjon til julemarkedet


Hei! Lørdag 1. desember braker det løs med Trondhjæmdesignernes eget julemarked på Byscenen i Trondheim sentrum. Jeg er travel med å produsere et lager med fargeglade plastsmykker innimellom alle andre ting som står på programmet (kjent problem?). Jeg må jo ha noe å by på til alle som har sagt at de vil legge juleshoppinga til byscenen. Kanskje du er en av dem? Si hei hvis du kommer innom! :)

Da jeg forrige helg hadde satt av en hel dag til bare å lage smykker, oppdaget jeg at jeg hadde for få "knopper" (den metalldingsen som er inni plastblomsten og holder hele greia sammen) til å lage så mange "Duggfrisk-blomster" jeg hadde tenkt. Jeg skyndte meg å bestille med en en gang! Men det tar jo litt tid da, med post og det hele. Jeg får bare håpe at det kommer snart, så jeg får lagd litt flere blomster. Hvis ikke kan det bli fort utsolgt neste lørdag, i hvertfall for de mest populære fargene..Jeg har merket at det varierer hvilke farger jeg selger mest av – jeg mistenker at det kan ha noe med årstida å gjøre. Liker de fleste grønt og rosa om sommeren, og rødt eller lilla når det nærmer seg jul? Kanskje det du. Hvilke farger liker du best?

God helg! :)
2 kommentarer:

  1. Jeg liker alle fargene, avhengig sv hva jeg skal ha på meg:-) Men sommerklærne er kanskje oftere i de "lette" fargene.

    Ruthe:-)

    SvarSlett
  2. God poeng! Apropo: solgte nettopp en ring i med lilla blomst. Der kan du se:) Lillafargen passet godt til damens hudfarge da.

    SvarSlett

Hei! Så hyggelig at du vil legge igjen en kommentar! :)