mandag 17. februar 2014

Sjarmen må ut!


Thank You, Yes Please er et av bandene som ønsker å gjøre konsertene sine til bedre opplevelser for publikum. Bassisten Stian kom bort og snakket med meg under Trondheim Talking, og jeg inviterte han og bandet til en introsession i konsertdesign.


Vi gjennomgikk noen grunnleggende sceneferdigheter, som blikkontakt med publikum, kroppspråk, selvtillit og plassering på scena. I følge bandet selv var det ikke så skummelt å få instruksjon som de hadde trodd! :)


Bandet og bandmedlemmene har mye sjarm på lager, og jeg håper de vil fortsette å jobbe med å få sjarmen forbi scenekanten og ut til publikum!

søndag 2. februar 2014

Trondheim Calling 2014


De siste par dagene har det vært fullt kjør med konserter, seminarer, foredrag og samtaler på Trondheim Calling 2014. Jeg holdt selv en presentasjon av firmaet BertaSofie Konsertdesign og samarbeidet med Trondheim Calling. 

Mange gode band har spilt på festivalen i år! Jeg håper også mange vil investere tid i å utvikle sceneferdighetene sine og live-uttrykket sitt, slik at de får den responsen fra publikum som musikken deres fortjener!