mandag 27. mai 2013

Stemningsfullt i grotta

Kløversnoa bidro med musikalske innslag på en Grottegudstjeneste på Lade
Igår arrangerte Studentmenigheten i Trondheim gudstjeneste inni en grotte på Lade (ved Ladestien). Jeg har aldri lagt merke til inngangen til hula før, enda jeg sikkert har gått forbi den flere ganger. Arrangøren hadde tent hundrevis av telys langs den mørke gangen som leder inn i hula, likevel måtte man trå varsomt, for det var vanskelig å se.

onsdag 22. mai 2013

Bildeglimt fra dagens øvingsøkter

Lena og Annelise fra Kløversnoa
Lattermild øvingsøkt med Kløversnoa idag: Lena poserer spenstig for kamera, mens Annelise betrakter opptrinnet. Søndag skal Kløversnoa opptre på gudstjeneste på Lade, dypt inni en bekmørk grotte!

Maja Svisdahl

Maja Svisdahl forbereder seg for en intensiv øvingsøkt og leser konsentrert gjennom notene. Låten "Timene" for piano og vokal er dissekert og satt sammen igjen, til et nytt arrangement for live-fremføring.

tirsdag 21. mai 2013

Happy-Clappy øreringer


Jeg lagde en ny serie øreringer for en stund siden. I happy-clappy BertaSofie-stil! Kan du se hva de er laget av? Nå er de lagt ut for salg i designbutikken Sukker på Bakklandet i Trondheim.

tirsdag 14. mai 2013

En uke med jazz


New York Voices på Jazzfest 2013
Da var en lang, intensiv og til tider kaotisk uke tilbakelagt. Det har vært jazzfest i Trondheim, en jazzfestival som arrangeres hver vår, og som i år feiret 25-års jubileum. (Gratulerer!)

onsdag 1. mai 2013

Fargefilterlys på øvingsscenen




Her er den nye utsikten fra øvingsscenen vår. Nå får musikerne fargelys som stråler mot dem når vi øver sammen. Vi har festet gammeldagse fargefilter på lyskasterne med gaffa-teip (hva ellers?). 
God stemning! :)