mandag 21. mai 2012

Fotoshoot for An-Magritts album på Ladestien


Trondheimsværet skrudde på sjarmen langs Ladestien og la opp til en vellykket fotoshoot for coveret til An-Magritts album, som kommer ut i løpet av sommeren. Planlagte farger, materialer og antrekk så ut til å  fange stemningen i musikken hennes, men om alt virkelig har gått etter planen får vi først vite når vi får de ferdige bildene fra dyktige og trivelige fotograf Ronny Manuel Danielsen ...spennende!


An-Magritt skriver og fremfører musikk i singer-songwriter-stilen, og noen av de nydelige sangene hennes kan du lytte til her. Gjett om vi gleder oss til hele plata kommer ut!

lørdag 5. mai 2012

Furet værbitt


Trenger du en bakgrunn til en fotomontasje, eller gir unike strukturer deg kløe i munnen og økt hjerneaktivitet? Jeg surfet nettet her om dagen på jakt etter noe å bruke i en stemningscollage jeg jobbet med, og kom over en genial nettside: Tusen takk til myfreetextures.com som lar oss bruke bildene hans, helt gratis! (..med noen restriksjoner)

tirsdag 1. mai 2012

Voktende snømann


Vanskelig å tro, nå som det er så grønt ute, men for bare et par uker siden møtte jeg denne stramme karen i hvit uniform da jeg spaserte en kveldstur i nabolaget. Han hadde klatret opp på en pallestabel, og så ut til å ha full oversikt og kontroll der han sto og speidet utover. Men jeg lurer på hvem som skal vokte over Rosendal, nå som han er borte?